Met vrijwilligers de toekomst in! – Opvallende vacatures schrijven

Met vrijwilligers de toekomst in!

Wil jij samen met anderen leren om toekomstbestendig te zijn in het dynamisch speelveld van vrijwillige inzet?
Kom je met andere organisaties leren, informatie halen, kennis delen en vraagstukken oplossen zoals: waar zit mijn potentieel aan vrijwilligers? Hoe kan ik deze werven, boeien, begeleiden, behouden? Waar loopt mijn organisatie tegenaan? Hoe doen anderen het?

Dan is ‘Met vrijwilligers de toekomst in!’ iets voor jou!

In deze reeks samenwerkingsbijeenkomsten gaat het om versterken, samen leren en samenwerken om zo proactief in te kunnen spelen op de tendensen, de motieven en de vraagstellingen van de hedendaagse vrijwilliger en hoe je daar als organisatie, vereniging, stichting of project mee aan de slag kan gaan in het dynamisch speelveld van vrijwillige inzet. 

Wij gaan aan de slag met interactieve werkvormen waar vraagstellingen, oplossingen, helderheid, stappen en samenwerking tot een resultaat kunnen leiden dat jouw organisatie tot ver in de toekomst succesvol laat werken met vrijwilligers.

Bijeenkomst 1:

Opvallende vacatures schrijven

Wat
De meeste vacatures lijken op elkaar. Maar hoe val je op tussen alle andere vacatures? Hoe maak je potentiële vrijwilligers enthousiast bij jou te komen werken? Tijdens deze samenwerkingssessie ga je aan de slag met het schrijven en een eigen vrijwilligersvacature. Er is veel interactie, samenwerking en creativiteit.

Na afloop ga je naar huis met alle stappen op papier, zodat je deze als naslagwerk kunt gebruiken bij het schrijven van toekomstige vacatures.

Vrijwilligersvacatures zullen nooit meer hetzelfde zijn!


Voor wie
Iedereen die de rol of taak heeft vrijwilligers te werven en die graag een uitnodigende en enthousiasmerende vacature wil  schrijven om te plaatsen op  de iDoe vacaturebank.

Er kunnen  maximaal 20 personen deelnemen.


Door wie aangeboden
Heleen van Egmond van Happy Volunteer (thehappyvolunteer.com) in samenwerking met iDoe.

Heleen heeft jarenlange ervaring als vrijwilliger. Vanuit haar werk als communicatiemedewerker zag ze hoe  lastig het was om vrijwilligers te vinden. Tijdens haar workshops maakt Heleen gebruik van pindakaas als metafoor. Benieuwd hoe dit te combineren is? Kom deelnemen!

Wanneer 
17 september 19:30-22:00 uur.

Waar
De locatie in Leiden wordt bij bevestiging van deelname aan de workshop bekend gemaakt.

Wat kost het
Deze workshop kost je geen geld maar  vragen wij van jou wel je aanwezigheid.

Inschrijven kun je tot 12 september ( uiterlijk 5 dagen van te voren) via onderstaand formulier

Voor meer informatie, vragen en afmelden kun je terecht bij : Hilly, Hilly@i-doe.nl  tel: 071 5160474 of Lilian lilian@i-doe.nl  tel: 071 5160455

Voor alle data van de samenwerkingssessies; Met vrijwilligers de toekomst in, zie de iDoe agenda

Aanmelden opvallende vacatures schrijven

Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een mail over jouw deelname.
Inschrijven nieuwsbrief!