Geannuleerd – Training ‘Omgaan met dementie’   

Het netwerk Verder biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten omdat jouw vrijwillige inzet wordt gewaardeerd. Er is daarom een breed aanbod wat wordt ingezet door vrijwilligers en organisaties! Zoals onderstaand aanbod

Training ‘Omgaan met dementie’   

Wat
Dementie komt steeds vaker voor. Eén op de vijf mensen in Nederland krijgt deze ziekte. Het grootste gedeelte van de mensen met dementie, ruim 70 procent, woont thuis en neemt actief deel aan de maatschappij. Het kan dus heel goed mogelijk zijn dat jij met dementie  te maken hebt of gaat krijgen in je vrijwilligerswerk of in het dagelijkse leven. De training is sterk gericht op de praktijk en biedt  handvatten die je direct kunt toepassen. Tijdens de training leer je meer over dementie en hoe je om kunt gaan met dementie tijdens je vrijwilligerswerk of in het dagelijks leven.

Het eerst deel van de training gaat over dementie en het herkennen van dementie. In het tweede deel wordt geoefend met voorbeelden.

Voor wie
Voor vrijwilligers (en overige belangstellenden)

Door wie aangeboden
Stichting Radius heeft de trainingen over dementie aangevraagd bij ‘Samen Dementievriendelijk’ (www.samendementievriendelijk.nl) De training wordt verzorgd door Aleid v.d. Meer en Arendien Lohof. Zij doen dit op vrijwillige basis en zijn bevoegd deze training  te geven. Beiden zijn goed bekend met de doelgroep en zijn betrokken bij het Odensehuis Leo.

Wanneer
Dinsdag  28 april  2019 – 14.00 – 17.00 uur

Waar
ODENSEHUIS, Rosmolen 28, Leiden (Merenwijk, nabij Kopermolen)

Voor aanmelden, vragen, afmelden, meer informatie  
Voor deelname dient u zich, uiterlijk 10 april a.s., op te geven per email naar  info@radiuswelzijn.nl Onder vermelding van training Goed omgaan met dementie. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Inschrijven nieuwsbrief!