Vind jij een betaalde baan via een potje volleyballen?

Het netwerk ‘Verder’ biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten omdat jouw vrijwillige inzet wordt gewaardeerd. Er is daarom een breed aanbod wat wordt ingezet door vrijwilligers en organisaties! Zoals onderstaand aanbod:

Wat
Ben je als vrijwilliger al een tijdje werkzoekende? Maar ben je toe aan betaald werk? Dan is dit de gelegenheid om met werkgevers in contact te komen.

SPARK MVO (samenwerkingspartner van MBO71) en Sportfondsen Leiderdorp zorgen dat ondernemers en werkzoekenden met elkaar in contact komen door middel van een uniek volleybaltoernooi.

In een aantal teams zullen de deelnemers strijden om de eerste plek in dit toernooi. Het doel van dit evenement is om werkzoekenden (met een uitkering), in contact te brengen met werkgevers uit diverse branches. De ondernemers die bij SPARK zijn aangesloten zetten zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zijn vaak opzoek naar mensen die minder makkelijk een baan kunnen vinden. Voor dit toernooi wordt er vooral gezocht naar werkzoekenden in de branches zorg, horeca en schoonmaak. Ben jij dus opzoek naar werk en wil je op een ongedwongen manier in contact komen met werkgevers, meld je dan aan voor dit evenement.

Voor wie
Voor vrijwilligers die op zoek zijn naar betaald werk.

Door wie aangeboden
Sportfondsen Leiderdorp en Spark MVO

Wanneer
Woensdag 4 maart tussen 15.00 en 17.30 uur.
15.00 – 15.30 uur inloop met een drankje
15.30 – 17.00 uur volleybaltoernooi
17.00 – 17.30 uur drankje

Waar
Sporthal de Bloemerd in Leiderdorp

Aanmelden kan via info@sparkmvo.nl

Inschrijven nieuwsbrief!