Samen werken aan een sterke regio!

Bekijk snel: vacature vrijwilliger bij MBO71

“Maatschappelijk betrokken ondernemen is het vrijwillig investeren in de lokale samenleving, vanuit het bedrijfsleven, door het beschikbaar stellen van expertise, menskracht, faciliteiten, middelen, gelden en netwerken.” MBO71

Voor bedrijven

MBO71 richt zich op het informeren en stimuleren van het bedrijfsleven omtrent Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, en ondersteunt daarbij organisaties bij hulpvragen. MBO71 faciliteert als onafhankelijke intermediair zowel het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties in het optuigen van samenwerking.

Dit doet zij door:

  • Informatievoorziening
  • Promotie van vraag & aanbod
  • Bemiddeling tussen bedrijven en organisaties;
  • het matchen van vraag & aanbod via het online Beursplein.

Voor organisaties

MBO71 speelt in op de toenemende vraag aan ondersteuning vanuit maatschappelijke organisaties. MBO71 begeleidt organisaties in het formuleren van de hulpvraag en biedt een podium deze constructief onder de aandacht te brengen bij het bedrijfsleven. Om zo de krachten te bundelen en samen te werken aan een sterke regio. Ben jij op zoek naar middelen, faciliteiten en/of expertise? Ontdek wat wij voor je kunnen doen.

Meld jouw (corona) hulpaanbod of oproep aan

Heb jij een (corona) hulpaanbod of juist een oproep meld hem dan aan voor ons Beursplein. Via je persoonlijke profiel kun je een MBO hulpvraag of MBO aanbod indienen. Deze wordt dan automatisch zichtbaar. Zo fungeert MBO71 als verzamelpunt voor onze regio en kunnen we de krachten bundelen. 

Voor organisaties:
Heb je al een bestaand organisatieprofiel bij i-doe (initiatiefnemer van MBO71)?  Log dan in via deze link. Heb je nog geen profiel, kun je dezelfde link gebruiken om er een aan te maken.  

Voor bedrijven:
Via deze link kun je op onze MBO71 website een account aanmaken en jouw hulpaanbod op het Beursplein plaatsen. 

Neem voor vragen direct contact op met contact@i-doe.nl.

 

Nieuws & Inspiratie

MBO71 is een initiatief van iDOE in samenwerking met bedrijven & organisaties uit de 071 regio:

Inschrijven nieuwsbrief!