Samen werken aan een sterke regio!

“Maatschappelijk betrokken ondernemen is het vrijwillig investeren in de lokale samenleving, vanuit het bedrijfsleven, door het beschikbaar stellen van expertise, menskracht, faciliteiten, middelen, gelden en netwerken.” MBO71

 

 

Meld jouw (corona) hulpaanbod of oproep aan

Heb jij een (corona) hulpaanbod of juist een oproep meld hem dan aan voor ons Beursplein. Via je persoonlijke profiel kun je een MBO hulpvraag of MBO aanbod indienen deze wordt dan automatisch zichtbaar. Zo fungeert MBO71 als verzamelpunt voor onze regio en kunnen we de krachten bundelen. Heb jij middelen en faciliteiten nodig? Maak dan een hulpvraag aan en wij gaan voor je aan de slag met promotie & matching. Je kunt een nieuw organisatieprofiel HIER AANMELDEN. Heb je al een organisatie profiel (via i-doe) dan kun je direct aan de slag LOG IN. Je hulpvraag of aanbod wordt automatisch aangemeld op het MBO Beursplein.

Neem voor vragen direct contact op met contact@i-doe.nl.

 

Nieuws & Inspiratie

 

Maatschappelijk betrokken ondernemen

want vele handen maken licht werk

MBO71 richt zich op het informeren en stimuleren van het bedrijfsleven omtrent Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, en ondersteunt daarbij organisaties bij hulpvragen. MBO71 faciliteert als onafhankelijke intermediair zowel het bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties in het optuigen van samenwerking.

Dit doet zij door:

  • Informatievoorziening
  • Promotie van vraag & aanbod
  • Bemiddeling tussen bedrijven en organisaties;
  • het matchen van vraag & aanbod via het online ‘ MBO Beursplein’.

https://mbo71.nl/mbo-beursplein/

Voor organisaties

om in te spelen op de hulpvraag

MBO71 speelt in op de toenemende vraag aan ondersteuning vanuit maatschappelijke organisaties. MBO71 begeleidt organisaties in het formuleren van de hulpvraag en biedt een podium deze constructief onder de aandacht te brengen bij het bedrijfsleven. Om zo de krachten te bundelen en samen te werken aan een sterke regio. Ben jij opzoek naar middelen, faciliteiten en/of expertise. Ontdek wat wij voor je kunnen doen.

MBO71 is een initiatief van i-doe in samenwerking met bedrijven & organisaties uit de 071 regio:

Inschrijven nieuwsbrief!