Vraag & aanbod

Hoe gaat het werken?

Bedrijven zijn steeds vaker maatschappelijk actief. Maar organisaties en bedrijven weten elkaar nog niet altijd te vinden. MBO71 bemiddelt online via de marktplaats, waar vraag en aanbod samenkomen. Organisaties kunnnen via het eigen iDoe-profiel een specifieke MBO-hulpvraag indienen. Deze wordt automatisch doorgeplaatst op de website van MBO71. Let op! Een dergelijke aanvraag dient te voldoen aan specifieke criteria, waarbij wij graag helpen.

Organisaties

Ben je een non-profitorganisatie en heb je een profiel bij iDOE aangemaakt? Dan zie je gedurende de zomervakantie in je profiel de optie ‘MBO-vraag’. Kun je als organisatie een bijdrage uit het bedrijfsleven goed gebruiken? Vink dit dan aan bij het aanmaken van een nieuwe vacature. Of creëer een specifieke MBO-oproep. 

Betrokken ondernemen

Als bedrijf kun je straks een bedrijfsprofiel aanmaken en jouw expertise, middelen of menskracht inzetten om zo non-profitorganisaties (stichtingen, verenigingen) hulp te bieden bij de activiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld culturele evenementen of sportactiviteiten op leefbaarheidsprojecten in de regio.

Inschrijven nieuwsbrief!