Wisseling van de wacht

Niet alleen namen we deze week afscheid van Maureen, ook Ditske, die de vacaturebank beheerde en zich bezighield met PR gaat ons verlaten. Ze gaat met zwangerschapsverlof en keert daarna niet meer terug op onze werkvloer. Gelukkig voor ons blijft ze wel werkzaam bij de moederorganisatie Libertas Leiden en kunnen we nog eens samen koffie drinken. We verwelkomen ook een nieuwe collega. Hieronder zie je wie je nu waarvoor kunt bereiken.

Vacaturebank en systemen

Vrijwilligers en organisaties kunnen vanaf nu terecht bij Mariëtte Koning, onze nieuwe collega. Zij beheert de vacaturebank en is te bereiken via Mariëtte@i-doe.nl.

Mariëtte heeft de afgelopen tien jaar ervaring opgedaan op het gebied van E-commerce, projecten, processen analyseren en verbeteren, klantenservice en applicatiebeheer. Ze gaat zich, zoals gezegd, bezighouden met de vacaturebank, website en bijbehorende data.

Team pr

Anke Breur (rechts) zal de pr-taken van Ditske overnemen. Anke hield zich tot voor kort bezig met deskundigheidsbevordering en maakt nu een interne verschuiving. Zij zal dus samen met Annemieke vanaf nu team pr zijn. Anke houdt zich bezig met Leiderdorpse zaken en Annemieke met Leiden en Oegstgeest.

Wat doet iDOE?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk hen dagen we hen uit zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!