Let op de vacaturebank van iDOE is niet meer actief.
Op de homepage van IDOE staat waar je nu terecht kan. Hou je profiel nog wel actief voor Beursplein, deze gaat binnenkort over naar SPARK!
sparkleiden.nl

Maak een nieuw account aan bij Incluzio Leiden

Wij hebben jullie al ge√Įnformeerd dat iDOE stopt en de vrijwilligersondersteuning in Leiden overdraagt aan Incluzio Leiden. Hierbij nogmaals de oproep om een nieuw account aan te maken bij Incluzio Leiden. Accounts worden niet automatisch overgezet. We raden je aan een account bij Incluzio Leiden aan te maken, zodat ook zij jou weer zo goed mogelijk kunnen bemiddelen en ondersteunen. Lees hieronder hoe je een account kan aanmaken.

Onze excuses indien jij deze mail niet wenst te krijgen of je account al hebt overgezet. Dit is de laatste herinneringsmail.

 

 

 
   

Bij Incluzio een account aanmaken als vrijwilliger

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk of zoek je vrijwilligers? Ga dan naar www.leidenvrijwilligerswerk.nl. Vrijwilligers kunnen direct een account aanmaken en reageren op beschikbare vacatures.

 

 

 
   

Bij Incluzio een account aanmaken als organisatie

Organisaties hebben een account nodig om vacatures te plaatsen. Dit account vraag je aan via deze website. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een mail met een link en een tijdelijk wachtwoord, waarmee je een account kan aanmaken. Incluzio hoopt dat de vacaturebank snel gevuld zal raken met de vele vrijwilligersvacatures die Leiden biedt. Zodat de mensen die vrijwilligerswerk zoeken snel iets kunnen vinden wat bij hen past.

De vrijwilligerscoaches zijn beschikbaar voor informatie en adviesgesprekken zowel voor organisaties als vrijwilligers. Zij zijn bereikbaar via: leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl.
Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie over wat zijn doen en de manier waarop zij de vrijwilligersondersteuning vormgeven. De gegevens van de vrijwilligerscoaches staan ook op de website van Incluzio, klik daarvoor op deze link.

 

 

 
   

Behoud je ACCOUNT BIJ IDOE > MBO71 wordt SPARK

Behoud je iDOE account in verband met MBO71. Hiermee kan je gebruik maken van het Beursplein en zo in contact komen met bedrijven. MBO71 wordt SPARK. Binnenkort integreren we de websites.

SPARK is voor de regio om maatschappelijke organisaties aan bedrijven te koppelen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Sociaal Verantwoord Ondernemen en Maatschappelijke Betrokken Ondernemen. Dat komt in de praktijk neer op: extra handen voor vrijwilligerswerk, spullen of kennis voor je organisatie en bijvoorbeeld een mooie werkervaringplek bij dat ene bedrijf voor die ene inwoner.
Voorlopig gebruiken we het Beursplein van MBO71 nog voor SPARK.

Norbert Engels, onze matchmaker, helpt je graag verder. Zoek contact met hem via contact@sparkleiden.nl of 06-83122854.

Kijk op de websites:
www.mbo71.nl/mbo-beursplein/
www.sparkleiden.nl/

BuZz werkt bijvoorbeeld graag samen met SPARK. Kijk op www.buzzleiden.nl voor meer informatie over trajectbegeleiding en mogelijkheden om je te ontwikkelen om mee te doen in de maatschappij.

Inschrijven nieuwsbrief!