Let op de vacaturebank van iDOE is niet meer actief.
Op de homepage van IDOE staat waar je nu terecht kan. Hou je profiel nog wel actief voor Beursplein, deze gaat binnenkort over naar SPARK!
sparkleiden.nl

Nieuws: MBO71 gaat verder als SPARK

 

 

Eerder hebben wij je gevraagd je iDOE account te behouden in verband met ontwikkelingen van MBO71. Je iDOE account blijft namelijk actief voor het gebruik op het MBO71 Beursplein en voor SPARK!

MBO71 is het afgelopen halfjaar in gesprek geweest met onze partnerorganisatie SPARK. Al snel kwamen wij tot de conclusie dat onze doelstellingen en ambities nauw op elkaar aansluiten. In deze periode kwam het nieuwe initiatief ‘Eureka’ (sociaal ondernemen) ook op ons pad. Zij bleken net als wij voor bedrijven en maatschappelijke organisaties actief te zijn. Het leek alleen maar logisch de krachten te bundelen en samen onder één naam SPARK verder te gaan.

 

 
   
   
 

 

   
   

OVER SPARK

Het nieuwe SPARK ondersteunt het maatschappelijk betrokken, verantwoord en sociaal ondernemen in de Leidse regio! Dit staat voor Maatschappelijk Bewust Ondernemen. SPARK is actief voor en met bedrijven en maatschappelijke organisaties. “Wij geloven dat we met elkaar maatschappelijk bewust kunnen werken en hiermee een spark creëren!”

 

 

Wat doet SPARK concreet?

Wij helpen onder andere bij het organiseren van werkervaringplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmark, vrijwilligerswerk vanuit bedrijven door de medewerkers, het beschikbaar stellen van middelen en het koppelen van kennis vanuit bedrijven aan organisaties en andersom.
Ook gaan we nog meer zichtbaar maken welke maatschappelijke organisaties samenwerken met bedrijven als inspiratie voor anderen.

 

 

 

Vraag en aanbod actief koppelen

Het huidige MBO71 beursplein is er om als organisatie of bedrijf aan te geven welke vragen, of juist welk aanbod je in huis hebt en naar wie of wat je op zoek bent om zo samen het verschil te kunnen maken. Denk aan het vinden van producten voor jouw organisatie of initiatief of het aanbieden van diensten vanuit die activiteiten waar jouw bedrijf goed in is.
De nieuwe SPARK website is gekoppeld aan het Beursplein. Dat maakt dat jouw bestaande profiel automatisch actief voor deelname aan SPARK. Om die reden is het goed om je Beursplein (iDOE) account te behouden zodat je gebruik kan maken van de ondersteuning en inzet van het SPARK–team. Op termijn integreren we de iDOE/MBO71 Beursplein pagina’s met de SPARK site.

Met trots presenteren we onze gezamenlijke nieuwe pagina!
Deze website breiden we de komende tijd verder uit.

 

 

Present

Met Stichting Present, MBO71 partner vanaf de start, blijft de samenwerking vanuit SPARK bestaan.

 

 

Actueel account

Wil jij deelgenoot blijven van onze activiteiten. Zorg dan dat je profiel actueel is! Matchmaker Norbert Engels, onze projectleider kan je hier bij helpen! Ook kan hij je bijpraten over de ontwikkelingen en eventueel met jou samen de hulpvraag of het aanbod formuleren en met zijn team aan de slag gaan.

Binnenkort vertellen we je meer over concrete activiteiten en wat je van SPARK kan verwachten.

 

 

Contact

Hulp nodig? Sparren? Advies? Meer weten? Een profiel updaten of aanmaken? We helpen je graag!

Norbert Engels
contact@sparkleiden.nl
06-83122854

https://sparkleiden.nl/hetnieuwespark/
https://mbo71.nl/mbo-beursplein/

Inschrijven nieuwsbrief!