Praatjesmakers On Tour: promotieboost voor maatschappelijke organisaties

Zoek je meer vrijwilligers? Geef je op voor de gratis Promotieboost voor je organisatie.

Persberichten schrijven, social media, posters…
promoten van je organisatie is belangrijk voor (o.a.) het werven van vrijwilligers. Kun je hierin hulp gebruiken? i-doe kan jou hierin ondersteunen met een gratis  PROMOTIEBOOST. Zo kan er een Praatjesmaker op jouw locatie een interview afnemen en komen je vacatures in de krant.

We starten met organisaties in Oegstgeest, in samenwerking met Dorpskracht. Kijk bij i-doe On Tour voor meer informatie en aanmelden.

Stuur dit bericht gerust door naar andere organisaties en/of deel de bijlagen via social media, iedereen kan een gratis Promotieboost gebruiken!

Wil je ons beoordelen via Facebook? Dat kan op deze pagina. Doe je het liever via Google (kan alleen met een gmailadres)? Dat kan hier. Alvast bedankt!

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al de trainingen en informatie over vrijwillige inzet? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Klik op www.i-doe.nl rechts onderin om je aan te melden.

Wat doet i-doe?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten vanuit i-doe en Verder.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels cadeau-acties, campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk waardoor we deze doelgroep uitdagen zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!