Ons Team

i-doe bestaat uit een enthousiast team waarin iedereen zijn/haar eigen expertise en kwaliteiten heeft. We doen ons werk allemaal met hetzelfde doel: Activeren, Ontwikkelen en Verbinden. Of dat nu het matchen of informeren van vrijwilligers en organisaties is, of het organiseren van trainingen en workshops… We werken samen, anticiperen op behoeftes en zorgen voor kennisbevordering. Want het thema vrijwilligerswerk is onze passie en geeft ons energie.

Kirsten

Leader of the pack, teammanager. Een echte netwerker. Zakelijk, sociaal, enthousiast en serieus. Krijgt energie van het opzetten van nieuwe projecten.
kirsten@i-doe.nl

Anke

Klantbeleving staat centraal bij Anke als Marketingprofessional. Als aanjager maakt ze graag strategische plannen en werkt volgens ons motto: plezier in wat i doe! anke@i-doe.nl

Sophy

Je kunt Sophy wekelijks vinden op het Open Contactpunt. Daarnaast organiseert ze DoeBeurzen, die plaatsvinden in het kader van Project Door. Heeft veel oog voor mensen. sophy@i-doe.nl

Tessa

Zet haar kennis en ervaring binnen het maatschappelijke veld in. Zij inspireert en adviseert organisaties rondom vrijwilligersbeleid & -management. En bouwt als gedreven projectleider initiatieven en relaties op. Jong i-doe/Leiden/Oegstgeest.
tessa@i-doe.nl

Norbert

Is onze trajectbegeleider. Hij helpt graag mensen die een nieuwe start willen maken en begeleid willen worden bij het zoeken naar vrijwilligerswerk. Dit betekent samen kijken naar kwaliteiten, mogelijkheden en wensen en vervolgens op zoek. Er is altijd wel een plek die bij jou past! Meer weten over trajectbegeleiding? Klik hier of neem contact op via norbert@i-doe.nl

Hilly

Met een leven lang ervaring in het sociale domein, weet Hilly veel over organisatiestructuren. Ze houdt zich bezig met de (coördinatie van) trainingen/workshops en bijeenkomsten, sociale activering /VIPP.
hilly@i-doe.nl

Tamara

Vol enthousiasme gestart als Kennismakelaar en projectmanager inzake MBO71, het nieuwe Maatschappelijk Betrokken Ondernemen platform gericht op het bedrijfsleven.
tamara@i-doe.nl

Afra

Onze duizendpoot. Neemt de telefoon aan, regelt locaties, zit vaak op de mail, koopt in en zo meer. Is overal voor in.
afra@i-doe.nl

Katja

Werkt een dag in de week voor i-doe en is verder te vinden bij onze collega-organisatie in Voorschoten. Ze houdt zich bezig met Zoeterwoude en de Leidse Vrijwilligersprijs. Ook voor wensen en behoeftes rondom InCompany trainingen is zij het eerste aanspreekpunt.

Mariëtte

Onze techie. Cijfers, statistieken, html, formulieren. Ze pakt alles aan. Is doeltreffend, praktisch en vriendelijk.
mariette@i-doe.nl

John

Een sociaal figuur. Als John er is, is het altijd gezellig. Werkt ook nog als wijkopbouwwerker en houdt zich voor i-doe bezig met Leiderdorpse zaken en het Open Contactpunt.
john@i-doe.nl

Anne

Onze stagiaire Anne is iedere dinsdag te vinden op het Open Contactpunt. Daarnaast duikt ze met een frisse blik bij ons de organisatie in!
anne@i-doe.nl

Ons Jong i-doe team

Lotte, Marvin, Dardan en Liselotte zijn onderdeel van het Jong i-doe team. Lees hier meer over hun activiteiten.

Word jij onze nieuwe collega, stagiar(e) of vrijwilliger?

Spreekt het werk van i-doe jou aan en wil je ontdekken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar Kirsten (kirsten@i-doe.nl) en wie weet kom je ons team versterken eerdaags.

Inschrijven nieuwsbrief!