Libertas Leiden: Wonen met zorg

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Leiden

071-5168168  Website

Er zijn 4 huizen van Libertas in Leiden voor Wonen Met Zorg: Lorentzhof, De Parelvissers, Rijn en Vliet en Het Gebouw. Voor alle huizen zoeken we regelmatig vrijwilligers voor zeer verschillende functies: koffie schenken, eten delen, helpen bij activiteiten (zoals bingo, sjoelen, optredens, beautyochtenden, creatieve activiteiten), helpen bij gezellige uitstapjes, ondersteuning in de woonkamers, als buddy voor bewoners, het rijden van de rolstoelbus etc. Houd je van werken met (oudere) mensen en vind je het leuk hen een fijne dag te bezorgen? Reageer dan op een van de vacatures. De vrijwilligers worden zeer gewaardeerd door onze bewoners!

Libertas Leiden biedt al meer dan 50 jaar ondersteuning aan de inwoners van Leiden. We leveren zorg aan huis en bieden mensen een woonomgeving als ze niet meer thuis kunnen wonen. In onze Huizen van de Buurt bent u van harte welkom voor een kopje koffie of om deel te nemen aan een van onze activiteiten.

Onze Missie: 

Libertas Leiden draagt bij aan het behouden en verbeteren van de levenskwaliteit van inwoners van Leiden.

Onze visie:

Libertas Leiden streeft er naar om inwoners van Leiden zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te laten behouden. Wij stimuleren zelfredzaamheid en gaan uit van de mogelijkheden die mensen hebben. Wij bieden ondersteuning aan mensen die daar behoefte aan hebben. We leveren zorg aan huis en we bieden mensen een woonomgeving als ze niet meer thuis kunnen wonen. Wij gaan uit van de persoonlijke voorkeuren van cli√ęnten, familie, mantelzorgers en buurtbewoners. Wij zijn stevig geworteld in de Leidse wijken. Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.

Onze woonzorgcentra staan in een woonwijk, midden in de samenleving. In al onze woonzorgcentra zijn een kapper, pedicure en geestelijk verzorger aanwezig. Bovendien kunt u dagelijks meedoen aan allerlei activiteiten onder het motto 'niets moet, alles mag'. 

Wonen met Zorg is toegankelijk voor ouderen met lichamelijke beperkingen of mensen met dementie met één van de volgende CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) indicaties: ZZP 4, 5, 6, 7 of 8.  

Vacatures van Libertas Leiden: Wonen met zorg

Kenmerken

  • Zorg en hulpverlening
  • Leiden
  • Ouderen
  • Chronisch zieken
Inschrijven nieuwsbrief!