Marente: Huis op de Waard

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Leiden

0717020700  Website

Huis op de Waard is gastvrij en heet nieuwe vrijwilligers altijd van harte welkom. Er is voor iedereen wel een passend aanbod van vrijwilligerswerk bij deze locatie van Marente.

Locatie Huis op de Waard ligt middenin het centrum van de stad Leiden. Een mooie vernieuwde locatie van Marente met 100 inwonende ouderen.

Er zijn in huis 4 afdelingen waar bewoners kleinschalig wonen en 3 afdelingen waar bewoners zelfstandig met zorg inwonen. Ook zijn er een aantal huurders die in Huis op de Waard wonen en deelnemen aan verschillende activiteiten die het huis te bieden heeft.

Samen met familie, mantelzorg, vrijwilligers en medewerkers proberen wij het dagelijkse leven zo comfortabel en prettig mogelijk te maken voor onze bewoners.

Door middel van diverse activiteiten kunnen bewoners een prettige daginvulling beleven. Hierbij zijn veel helpende handen nodig omdat er veel divers interesse is. Ieder mens is uniek. Huis op de Waard is een moderne locatie aan de Nieuwe Rijn van Leiden met een mooi Grand Café waar veel bewoners elkaar treffen. 

Wij willen heel graag samen met de buurt/wijk veel activiteiten aanbod geven zodat onze bewoners nog een belangrijk deel uit blijven maken van de maatschappij.

Kenmerken

  • Zorg en hulpverlening
  • Leiden
  • Ouderen
  • Mensen met een lichamelijke beperking
  • Mensen met GGZ achtergrond
  • Mensen met een verstandelijke beperking
Inschrijven nieuwsbrief!