Phila del ART

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Leiden

071 - 5661385  Website

Leer - werkplaats voor beeldende kunst in Leiden

Phila del ART is een leer - werkplaats voor beeldende kunst. Hier worden mensen die ondersteuning nodig hebben opgeleid in de kunstdisciplines tekenen en schilderen, textiel en keramiek. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan sociale- en persoonlijke ontplooiing en het vergroten van de zelfstandigheid.

Voor sommige mensen is Phila del ART een tijdelijke leeromgeving. Zij zijn in staat om na het behalen van persoonlijke leerdoelen te functioneren zonder (of met minder) begeleiding. Voor anderen is het een veilige en inspirerende werkomgeving, een waardevolle plaats in de maatschappij. 

Phila del ART bevindt zich in een mooi monumentaal gebouw in Leiden (tussen het LUMC en het Pesthuis) en op loopafstand van het Centraal Station. Phila del Art heeft een doorlopende expositie en verkoop aan huis.

De vrijwilligers van Phila del Art zijn van onschatbare waarde voor de kunstenaars/cliënten. En voor het goed functioneren van onze ateliers/dagbesteding. Iedere vrijwilliger heeft een eigen rol binnen Phila del Art, passend bij de individuele ervaring, kennis en interesse.

Op werkdagen zijn wij geopend voor publiek van 10:00 tot 16:30. Heeft u vragen, wilt u een rondleiding of informatie? Maak dan even een afspraak: 071-5661385 

Vanwege Corona vragen wij u om ook even een afspraak te maken als u binnen wilt kijken.

Graag tot ziens bij Phila del Art!

Kenmerken

  • Kunst en cultuur
  • Onderwijs en educatie
  • Welzijn
  • Zorg en hulpverlening
  • Leiden
  • Niet voor een specifieke doelgroep
Inschrijven nieuwsbrief!