R.K. Zorgcentrum Roomburgh

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Leiden

071-5892200  Website

Zorgcentrum Roomburgh zet zich in voor oudere mensen van wie het leven kwalitatief is verminderd of verzwakt. Wij willen hen helpen om een leven te leiden dat betekenisvol is en zo veel mogelijk aansluit bij de eigen behoefte. Wij doen dat omdat zij een bijzondere eerbied verdienen. In alles willen wij zorgzaam, betrokken, liefdevol en gastvrij zijn!

Voor het welzijn van haar bewoners en cliĆ«ntenĀ zijn naast de vaste medewerkers ook vrijwilligers van groot belang. Dagelijks zetten vrijwilligers in Roomburgh zich in om het de cliĆ«nten naar hun zin te maken en te ondersteunen. Roomburgh is dan ook trots op haar vrijwilligers!

Er zijn vrijwilligers die zich inzetten bij het organiseren van activiteiten in huis of daarbuiten, zoals wandelen of het reisburo dat allerlei leuke uitstapjes organiseert.

Maar ook mensen die hun jarenlange werkervaring benutten om technische klusjes binnen Roomburgh voor hun rekening te nemen, zijn zeer welkom en gewaardeerd. Kortom, een bont gezelschap van vrijwilligers van allerlei leeftijden.

Kenmerken

  • Zorg en hulpverlening
  • Andere regionale gemeente
  • Ouderen
Inschrijven nieuwsbrief!