Stichting De Leidse Uitdaging (Theehuis Noord)

Stuur open sollicitatie
Organisatiegegevens

Leiden

0652752638  Website

De Stichting de Leidse Uitdaging heeft een kleinschalig en bijzonder ontmoetingspunt met een gevarieerd programma in het park de Tuin van Noord in Leiden Noord gebouwd. 

Stichting de Leidse Uitdaging is een bewonersbedrijf van en voor wijkbewoners. Het theehuis Noord richt zich op “verrassende ontmoetingen”. Het is één van de projecten van deze stichting waarmee wij de economische bedrijvigheid in de wijk willen vergroten en een bijdrage willen leveren aan het verhogen van de sociale cohesie en leefbaarheid in Leiden Noord. Opbrengsten van projecten worden geïnvesteerd in de wijk.

Onderdelen van het ontmoetingspunt zijn onder andere een horecaruimte met keuken en een workshopruimte. Het Theehuis Noord heeft een buurtfunctie voor de Hoven en de Prinsessenbuurt. Het idee is om met gebruikmaking van het park diverse activiteiten te organiseren; Parkdag,Halloween, Buurtcamping, Openlucht film, Burendag enz.

Theehuis Tuin van Noord is het gelegen in de ‘Tuin van Noord’ in Leiden Noord. Dit park is in het kader van het wijkontwikkelingsplan voor Leiden Noord gerevitaliseerd zodat het park als “groene hart” van de wijk beter toegankelijk is geworden en een meer centrale functie heeft gekregen mede door de overkluizingen bij de Willem de Zwijgerlaan.krijgt.

De totstandkoming van het Theehuis  is een samenwerkingsproject tussen de wijk Leiden-Noord en  de gezamenlijke wijkorganisaties (VOLN). Het Theehuis kwam mede tot stand met financiering van Fonds 1818, VSB fonds, Druckerfonds en de gemeente Leiden.

Vacatures van Stichting De Leidse Uitdaging (Theehuis Noord)

Kenmerken

  • Welzijn
  • Leiden
  • Niet voor een specifieke doelgroep
Inschrijven nieuwsbrief!