Gratis Promotieboost

Promotieboost met “Praatjesmakers”

Wil je meer vrijwilligers voor je organisatie? Wij helpen je jouw organisatie te promoten zodat iedereen denkt: leuk, daar moet ik zijn!

iDOE ondersteunt met vrijwilligers (onze Praatjesmakers) die graag met jou in gesprek gaan over jouw organisatie. Deze promotieboost is voor maatschappelijke organisaties in Oegstgeest en bestaat uit:

  • Een interview, foto’s en vlog op jullie locatie voor een redactioneel stuk en filmpje op onze website en social media. Ook te gebruiken voor op jullie eigen website en social media kanalen. I.v.m. corona bespreken we de mogelijkheden om af te spreken op locatie. Videobellen is ook een optie. 
  • Tips voor het schrijven van een goed persbericht – en vacature.
  • Je vacatures op dorpskracht.nl en i-doe.nl (wellicht heb je al een account).
  • Je vacature in de Oegstgeester Courant.

Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden! Wel vragen we als ‘tegenprestatie’ iDOE te verbinden aan 1 organisatie uit Oegstgeest die nog niet bekend is bij ons zodat wij ook hen kunnen ondersteunen.

Wil je ons beoordelen via Facebook? Dat kan op deze pagina. Doe je het liever via Google (kan alleen met een gmailadres)? Dat kan hier. Alvast bedankt!

Voor meer informatie, aanmelden, en vragen vanuit organisaties buiten Oegstgeest neem contact op met Lotte Burgmeijer, lotte@i-doe.nl 06-82252963

 

Wat doet iDOE?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk hen dagen we hen uit zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!