Gratis Promotieboost

Promotieboost met “Praatjesmakers”

Wil je meer vrijwilligers voor je organisatie? Wij helpen je jouw organisatie te promoten zodat iedereen denkt: leuk, daar moet ik zijn!

iDOE ondersteunt met vrijwilligers (onze Praatjesmakers) die graag met jou in gesprek gaan over jouw organisatie. Deze promotieboost is voor maatschappelijke organisaties in Oegstgeest en bestaat uit:

  • Een interview, foto’s en vlog op jullie locatie voor een redactioneel stuk en filmpje op onze website en social media. Ook te gebruiken voor op jullie eigen website en social media kanalen. I.v.m. corona bespreken we de mogelijkheden om af te spreken op locatie. Videobellen is ook een optie. 
  • Tips voor het schrijven van een goed persbericht – en vacature.
  • Je vacatures op dorpskracht.nl en i-doe.nl (wellicht heb je al een account).
  • Je vacature in de Oegstgeester Courant.

Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden! Wel vragen we als ‘tegenprestatie’ iDOE te verbinden aan 1 organisatie uit Oegstgeest die nog niet bekend is bij ons zodat wij ook hen kunnen ondersteunen.

Wil je ons beoordelen via Facebook? Dat kan op deze pagina. Doe je het liever via Google (kan alleen met een gmailadres)? Dat kan hier. Alvast bedankt!

Voor meer informatie, aanmelden, en vragen vanuit organisaties buiten Oegstgeest neem contact op met Lotte Burgmeijer, lotte@i-doe.nl 06-82252963

 

Inschrijven nieuwsbrief!