Let op de vacaturebank van iDOE is niet meer actief.
Op de homepage van IDOE staat waar je nu terecht kan. Hou je profiel nog wel actief voor Beursplein, deze gaat binnenkort over naar SPARK!
sparkleiden.nl

Verder Leiden

Scholing en talentontwikkeling voor vrijwillige inzet in Leiden

Verder brengt vrijwillige inzet verder’. Dat is de gedachte achter het initiatief dat is ontstaan  vanuit de Leidse Vrijwilligers Academie en het Vrijwilligerscollege Leiden. Kennis, talenten, middelen, ervaringen, scholing delen met vrijwilligers en organisaties is het uitgangspunt want ‘Samen komen wij verder’!

 

Verder biedt een uitgebreide agenda bestaande uit workshops, trainingen, cursussen, informatiebijeenkomsten, presentaties, individuele coaching en MEET-Inn’s. Dit open en, in principe, kosteloos aanbod is voor iedereen die vrijwillige inzet doet of wil gaan doen en wordt door organisaties en vrijwilligers uitgevoerd.

Verder geeft als initiatief een krachtig impuls aan verbinden, versterken en ondersteunen van vrijwillige inzet. Door de samenwerking tussen vrijwilligers en organisaties komt er een divers en volledig aanbod tot stand, afgestemd op de behoeftes van de diverse doelgroepen.

Verder wordt ondersteund door iDoe. Voorbeelden van organisaties die momenteel regelmatig hun aanbod openstellen zijn Eva, De Binnenvest, Radius, Lumen en GGZ Rivierduinen. Meer weten over Verder en hoe je zelf een bijdrage kan leveren als vrijwilliger of organisatie? 

Neem contact op met Hilly Geleijnse:
Telefoon: 071-5160474
E-mail : info@verderleiden.nl
Website: https://www.verderleiden.nl/

Inschrijven nieuwsbrief!