Let op de vacaturebank van iDOE is niet meer actief.
Op de homepage van IDOE staat waar je nu terecht kan. Hou je profiel nog wel actief voor Beursplein, deze gaat binnenkort over naar SPARK!
sparkleiden.nl

iDOE in Leiden

In Leiden is iDOE gestopt met de vrijwilligersondersteuning. Alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen terecht bij Incluzio Leiden. Hun vrijwilligerscoaches staan voor je klaar.

Bij Incluzio een account aanmaken als vrijwilliger
Bent u op zoek naar vrijwilligers werk of zoekt u vrijwilligers ga dan naar www.leidenvrijwilligerswerk.nl. Vrijwilligers kunnen direct een account aanmaken en reageren op beschikbare vacatures.

Bij Incluzio een account aanmaken als organisatie
Organisaties hebben een account nodig om vacatures te plaatsen. Dit account vraagt u aan via deze website. U ontvangt dan binnen 3 werkdagen een mail met een link en een tijdelijk wachtwoord, waarmee u een account kunt aanmaken.

Contact met vrijwilligerscoaches Incluzio
De vrijwilligerscoaches zijn tevens beschikbaar voor informatie en adviesgesprekken zowel voor organisaties als vrijwilligers. Zij zijn bereikbaar via: leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl
Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie over wat zijn doen en de manier waarop zij de vrijwilligersondersteuning vormgeven. De gegevens van de vrijwilligerscoaches staan ook op de website van Incluzio.

Account iDOE à MBO71 En vanaf heden SPARK!
iDOE houdt de komende maanden de site actief om te zorgen voor een goede overdracht.

Behoud je iDOE account nog even in verband met MBO71 en SPARK, om in contact te komen met bedrijven! MBO71 gaat verder als SPARK. SPARK is er voor de regio om maatschappelijke organisaties aan bedrijven te koppelen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Maatschappelijke Betrokken Ondernemen. Dat komt in de praktijk neer op: extra handen voor vrijwilligerswerk, spullen of kennis voor je organisatie en bijvoorbeeld een mooie werkervaringsplek bij dat ene bedrijf voor die ene inwoner.
Voorlopig gebruiken we het Beursplein van MBO71 nog voor SPARK, op termijn integreren we die websites.

Norbert Engels, onze matchmaker, helpt je graag verder. contact@sparkleiden.nl of 06-83122854.

Kijk op de websites:

https://mbo71.nl/mbo-beursplein/

https://sparkleiden.nl/

Kijk op www.buzzleiden.nl voor meer informatie over trajectbegeleiding en mogelijkheden om je te ontwikkelen om mee te doen in de maatschappij!

Inschrijven nieuwsbrief!