i-doe in Leiderdorp

Tot 1 januari 2019 waren er verschillende organisaties actief in Leiderdorp op het gebied van (het ondersteunen van) welzijn. Zo ondersteunde i-doe de vrijwilligers en maatschappelijke organisaties met informatie en advies, trainingen, de vacaturebank en PR-ondersteuning.

De Gemeente Leiderdorp wenste één speler op het gebied van ‘welzijn en vrijwillige inzet.’

Deze dienst is toegekend aan de organisatie Incluzio. iDoe ontvangt geen subsidie meer vanuit Gemeente Leiderdorp voor de ondersteuning van vrijwillige inzet in Leiderdorp. Wel hebben i-doe en Incluzio een samenwerkingsverband getekend met betrekking tot de online vacaturebank. Zo heeft Incluzio op de vacaturebank van i-doe vacatures staan. Ze gaan graag met je aan de slag!

i-doe blijft zich graag regionaal sterk maken voor het belang en de kwaliteit van vrijwillige inzet. i-doe blijft regionaal actief en met specifieke diensten in Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude. Neem gerust contact op indien je vragen hebt.

Wat betekent dit alles voor jou?

Kijk bij onderstaande vragen en antwoorden wat voor jou van toepassing is.

Vraag en antwoord

Onderstaande vragen en antwoorden zijn van toepassing op de diensten: vacaturebank, trainingen, informatie en advies en PR-ondersteuning.

Woon je in Leiderdorp en zet je je vrijwillig in bij een organisatie in Leiden/Oegstgeest/Zoeterwoude?

Je kunt bij i-doe terecht voor bovenstaande diensten.

Woon je in Leiden en zet je je vrijwillig in bij een organisatie in Leiderdorp?

Neem contact op met i-doe voor de mogelijkheden.

Woon je in Leiderdorp en zet je je vrijwillig in bij een organisatie in Leiderdorp?

Neem contact op met i-doe voor de mogelijkheden.

Ben je een vrijwilliger van Incluzio?

Neem contact op met i-doe voor de mogelijkheden.

Kan ik een vacature plaatsen op de site van i-doe?

Dat kan! Maak eerst een organisatieprofiel aan. Vervolgens ontvang je een verificatielink per e-mail om je wachtwoord in te stellen. Vervolgens kun je inloggen, je profiel invullen en een vacature aanmaken. Maak nu een profiel aan.

Jouw vraag niet beantwoord?

Neem contact op met i-doe.

Wat doet i-doe?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten vanuit i-doe en Verder.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels cadeau-acties, campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk waardoor we deze doelgroep uitdagen zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!