iDOE in Leiderdorp

iDOE maakt zich regionaal sterk voor het belang en de kwaliteit van vrijwillige inzet. iDOE is regionaal actief met specifieke diensten in Leiden, Oegstgeest en Zoeterwoude. Neem gerust contact op indien je vragen hebt.

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze vacaturebank.

Ben je een zoekende vrijwilliger en zoek je een leuke vacature in Leiderdorp? Zet dan de filter aan onder locatie. Vind je het ook prima om iets te betekenen in Leiden of in de buurt? Zoek dan gemakkelijk met andere filters tussen ongeveer 500 vacatures.

Wat doet iDOE?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk hen dagen we hen uit zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!