i-doe in Zoeterwoude

i-doe is het contactpunt voor vrijwillige inzet voor Zoeterwoude, Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden. Wij zetten ons in om vrijwilligers en organisaties met elkaar te verbinden en te inspireren.

Sportverenigingen, muziekverenigingen, organisaties die met ouderen werken of activiteiten organiseren in Zoeterwoude… dit is slechts een kleine greep van stichtingen en organisaties die continu op zoek zijn naar vrijwilligers.

Wil jij vrijwilligerswerk doen in Zoeterwoude en iets betekenen voor Zoeterwoude? Laat je inspireren door onderstaande verhalen en neem contact op met John, John@i-doe.nl.

i-doe informeert sportverenigingen Zoeterwoude tijdens Sportcafé op 15 oktober en ondertekent sportakkoord!

Op 15 oktober vond in de Raadszaal van het gemeentehuis Zoeterwoude het Sportcafé plaats. Ruud Bouter, portefeuillehouder Sport, informeerde de aanwezigen over het Nationaal Sportakkoord en ging met hen in gesprek over wat de kansen en mogelijkheden zijn voor het opstellen van een
Lokaal Sportakkoord.

i-doe was in het Sportcafé aanwezig en vertelde de vertegenwoordigers van de sportverenigingen welke diensten i-doe biedt op het gebied van verenigingsondersteuning en het werven van vrijwilligers.

Aan het eind van de avond werk het Lokaal Sportakkoord ondertekend en i-doe was uiteraard een van de ondertekenaars, want sport verenigt mensen en daarmee heel Nederland!

Niet druk, wel veel te doen!

Op het plein aan de Dorpsstraat in Zoeterwoude staat Wil van Leeuwen trots naast de stier van Zoeterwoudse kunstenaar Patrick Visser. De stier is geplaatst ter gelegenheid van de zesde kunstroute door Zoeterwoude, die Wil in 2004 voor de eerste keer organiseerde. Met bijna 2000 bezoekers geniet de Kunstroute veel aandacht van bezoekers uit Zoeterwoude en de regio.

Lees hier het hele verhaal van Wil van Leeuwen en de Kunstroute in Zoeterwoude.

i-doe was bij de Zoeterwoudse kunstroute aanwezig!

 

De groene ontmoeting

In september bezochten we ‘De Groene Ontmoeting’, een project van boerderij ’t Geertje. We waren benieuwd naar het project en het resultaat. Lees hier meer over enkele vrijwilligers van dit project.

Wendy Oostdam, kind van de ijsclub

Met ouders die beiden actief zijn bij de ijsclub, is het niet zo gek dat Wendy ook vrijwilligster werd.

Lees hier haar verhaal

Ja, ik wil als vrijwilliger iets leuks doen. Waar begin ik?

  1. Maak een profiel aan op de website van i-doe of neem contact op met katja@i-doe.nl voor een afspraak in Zoeterwoude.
  2. Ontdek wat je leuk vindt of waar je goed in bent door te zoeken in de vacaturebank, de vrijwilligerstest of via Katja.
  3. Reageer op een leuke vacature via de vacaturebank.

Begin nu! Maak een vrijwilligersprofiel

 

Ja, mensen kunnen bij onze organisatie vrijwilligers-werk doen. Waar begin ik?

  1. Maak een organisatieprofiel aan op de website van i-doe of neem contact op met lilian@i-doe.nl voor een afspraak in Zoeterwoude.
  2. Na het invullen van het organisatieprofiel, maak je een aparte vacature waarin je aangeeft waarvoor je iemand nodig hebt en wat de werkzaamheden zijn.
  3. Je vacature is nu vindbaar voor de vele vrijwilligers. Zodra een potentiële vrijwilliger reageert op je vacature, ontvang je een e-mail via de vacaturebank en kun je een afspraak maken met de vrijwilliger om elkaar te leren kennen en te bepalen of er een match is.

Begin nu! Maak een organisatieprofiel

Social Media Zoeterwoude

Start 2020

7 januari was de nieuwjaarsreceptie in Zoeterwoude welke gecombineerd werd met de uitreiking van het  jongerencompliment en de vrijwilliger van het jaar. Lees het verslag

Inschrijven nieuwsbrief!