iDOE in Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude heeft Kwadraad ingeschakeld om het vrijwilligerswerk te ondersteunen. In de maand februari dragen we het werk over en kunnen organisaties en vrijwilligers bij hen terecht.

Behoud nog even je iDOE account!
Zoals jullie inmiddels weten stopt iDOE met de ondersteuning van het vrijwilligerswerk in Zoeterwoude. Wel is het slim om voorlopig je iDOE account nog aan te houden omdat je met je account nog gebruik maken van MBO71 en Jong iDOE. Over de ontwikkelingen van beide onderdelen ontvang je een andere nieuwsbrief.

MBO71 is er (i.s.m. SPARK) voor de regio om maatschappelijke organisaties aan bedrijven te koppelen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Maatschappelijke Betrokken Ondernemen. Dat komt in de praktijk neer op: extra handen voor vrijwilligerswerk, spullen of kennis voor je organisatie en bijvoorbeeld een mooie werkervaringsplek bij dat ene bedrijf voor die ene inwoner.
Kijk voor meer informatie op MBO71 en Jong iDOE

Van iDOE naar Kwadraad. Hierbij stellen we Lisette graag aan jullie voor.
Lisette: Mijn werk als vrijwilligers coördinator en mantelzorgcoach doe ik al vele jaren met plezier, het geeft voldoening om die belangrijke vrijwilligershulp te zien bloeien. Vrijwilligers brengen zoveel ontspanning, mooie contacten en plezier. In Zoeterwoude voel ik me inmiddels al thuis. Vanuit EVA startte ik met de mantelzorgondersteuning en het aanbod van vrijwillige buddy’s in 2019 in Zoeterwoude. Ik heb al met meerdere vrijwilligersorganisaties uit Zoeterwoude samengewerkt. Dus het is heel mooi om vanaf nu, inmiddels vanuit Kwadraad, mijn aandacht nog verder te verbreden naar meer vrijwilligersorganisaties in het domein zorg, welzijn en cultuur. Als u behoefte heeft aan informatie of advies over vrijwilligersdiensten kan ik met u gesprekken voeren over vrijwilligersbeleid, vrijwilligers werven en behouden, scholing voor vrijwilligers en alle andere vragen over dit onderwerp. De mantelzorgondersteuning gaat ook gewoon door, dus bij vragen sta ik graag voor u klaar!

Contactgegevens Lisette Hart:
Lisette Hart
Mantelzorgcoach / vrijwilligersadviseur
Kwadraad
0889004000
0638294059
l.hart@kwadraad.nl
www.kwadraad.nl

Namens iDOE: veel succes Lisette!

Vrijwilligerswerk in de sport
Zoals jullie allen bekend is Jorrit Smit in Zoeterwoude actief rondom sportstimulering en vrijwilligersondersteuning in de sport.
Jorrit is bereikbaar via: T. 06-22945320 E. info@jorritsmit.nl

Vrijwilligersvacatures
De vacaturebank van iDOE houdt ook op te bestaan. Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures kan je gebruik maken van het digitale dorpsplein BUURbook. Ook als je vrijwilligerswerk zoekt kan je hierop een berichtje plaatsen. Voor informatie over en hulp bij het plaatsen van berichten op BUURbook kan je contact opnemen met Laura van Teijlingen van bibliotheek Rijn en Venen via L.vanTeijlingen@bibliotheekrijnenvenen.nl | 06-38044986
Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag.
Een oproep voor vrijwilligers is te plaatsen op BUURbook.

Bedankt!
iDOE heeft altijd met veel plezier in Zoeterwoude gewerkt met zowel de gemeente als organisaties, vrijwilligers, sportverenigingen en bedrijven. We zien in Zoeterwoude veel betrokkenheid en liefde voor waar men zich voor inzet. We wensen alle mensen rondom vrijwillige inzet heel veel plezier, gezondheid en mooi vrijwilligerswerk toe!

Namens team iDOE; bedankt!

Voor vragen de komende periode is iDOE bereikbaar op 0682252963.

iDOE in Zoeterwoude

Wil je meer weten over de diensten van iDOE? Lees hier wat i-doe voor je kan betekenen.

Benieuwd naar de pagina op de website van iDOE speciaal voor Zoeterwoude? Neem hier een kijkje.

Volg iDOE op Social Media:

Facebook | Twitter | Instagram |

Inspirerende verhalen lezen over vrijwillige inzet in regio Leiden (en ook Zoeterwoude)? Klik hier.

Wil je meer weten over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) en de rol van MBO71, een initiatief van iDOE? Ga naar www.mbo71.nl

Agenda

Bekijk de agenda voor alle komende trainingen en workshops.

Bekijk agenda

Social Media Zoeterwoude

Inschrijven nieuwsbrief!