Pop-up weekaanbod

Wat staat er op het programma van 16 t/m 20 december?

De pop-up van i-doe nog één week open!

 

Het jaar loopt ten einde. Ook de aanwezigheid van i-doe in de pop-up store in de Nieuwstraat 7 eindigt. Op 21 december sluiten wij onze deuren en keren terug naar ons vaste Open Contactpunt in de bibliotheek. Maar… je bent nog zeker niet van ons af in het nieuwe jaar. De pop-up en de aanwezigheid van i-doe in het centrum van Leiden waren zo’n succes, dat i-doe in 2020 op een andere manier ‘on tour’ gaat. Daarover lees je binnenkort meer. En… er zijn nog steeds genoeg vacatures voor vrijwilligers!

De etalage wordt de komende week ingericht door de Leidse Blues- en Jazzweek.

Algemene openingstijden:
maandag:    gesloten
dinsdag:      11:00-15:00 uur
woensdag:  11:00-15:00 uur
donderdag: 11:00-15:00 uur
vrijdag:        gesloten
zaterdag:     11:00-15:00 uur        
zondag:        gesloten   

Wil je meer weten over de pop-up? 
Bel dan Lilian – 06-83555273 of Sophy 06-53638584

Wat is er nog meer?

 • Uitgebreide openingstijden
 • Themaweken
 • Terugkerend weekprogramma
 • Feestelijke activiteiten

 

De weekagenda

Iedere week stellen wij een organisatie in de gelegenheid om onze etalage in te richten. Deze week wordt onze etalage ingericht door Expat Centre Leiden.

 • Contactpunt i-doe; info over vrijwilligerswerk en matching
  > wanneer: di, do & za van 11:00-15:00 uur 

 • Digitale Helpdesk
  Onze eigen wizzkid zit klaar om te helpen bij inlogvraagstukken of problemen met vacatures plaatsen.
  > Wanneer: dinsdag 17 en donderdag 19 december 11:00-13:00 uur

 • Aanmoedigen renners Rotary Santa Run
  Kom je de deelnemers aan de Rotary Santa Run aanmoedigen tijdens een gezellige borrel vanuit onze pop-up? We blijven speciaal extra lang open om iedereen over de finish te schreeuwen!
  > Wanneer: vrijdag 20 december, vanaf 18.00 uur.

Kijk op onze agenda voor meer informatie of neem telefonisch contact op met Lilian: 06-83555273 of per mail: lilian@i-doe.nl.

Wat doet iDOE?

 • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
 • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten.
 • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
 • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels campagnes, verhalen en evenementen.
 • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk hen dagen we hen uit zich vaker vrijwillig in te zetten.
 • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!