Slim omgaan met je energie, workshop

Het netwerk Verder biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken, ontwikkelen en ontmoeten omdat jouw vrijwillige inzet wordt gewaardeerd. Er is daarom een breed aanbod wat wordt ingezet door vrijwilligers en organisaties! Zoals onderstaand aanbod:

Workshop  Slim omgaan met je energie

De balans tussen jouw belastbaarheid en belasting verbeteren

Wat

Samen kijken wij naar begrippen zoals balans, vitaliteit, energie en vooral naar je eigen invloed op jouw energiebalans. Na afloop gaat iedereen naar huis met een duidelijk beeld van wat hem/haar energie kost en waar je zelf blij van wordt = wat jou energie geeft.

Voor wie

Vrijwilligers die vrijwilligerswerk doen in Leiden.

Er kunnen minimaal 8 tot maximaal 16 deelnemers deelnemen.

Door wie aangeboden

Saskia Plompen en Barbara Sneller zijn beide trainer en coach. Zij begeleiden mensen bij het vinden van een betere balans in werk & privéleven, bij loopbaanvragen en bij onderwerpen m.b.t. gezondheid & werk. Re-integratie, jobcoaching en meer maatschappelijk meedoen zijn voor hen kernthema’s.

SnellerBeterVerder op Facebook geeft inzicht in wat Barbara zoal doet.

Saskia’s activiteiten zijn te vinden op LinkedIn.

Wanneer

Vrijdag  17 mei  van 9.30 tot 12.30. Vanaf 9.15 uur inloop.

Waar

Het Leidse Volkshuis

Apothekersdijk 33 Leiden

Wat kost het

Deze workshop kost je geen geld omdat wij je graag dit aanbod doen. Degene die de workshop aan jou aanbiedt steekt er tijd, kwaliteit en energie in dus vragen wij van jou wel je aanwezigheid en het akkoord gaan met de voorwaarden waarin o.a. annuleringregels en afwezigheidkosten staan vermeld

Lees hier de voorwaarden onder deze link

Aanmelden en informatie

Inschrijven kun je tot  woensdag 10 mei via deze link:

Aanmelden

Voor vragen en afmelden kun je terecht bij : Hilly Geleijnse

Telefoonnummer: 071 516 0474    mailadres: hilly@i-doe.nl

Wat doet i-doe?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten vanuit i-doe en Verder.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels cadeau-acties, campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk waardoor we deze doelgroep uitdagen zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!