Sasha Wagemans (17) Verhalenschrijver

Sasha zit in de vijfde klas van het gymnasium en nu al graag bezig met schrijven. In haar vrije tijd geeft ze ook nog vrijwillig turnles en houdt van festivals.

Roxanne Zobdeh (26), verhalenschrijver

Roxanne is adviseur Marketing & Communciatie bij Hogeschool Leiden. Ze is spontaan, sociaal en graag bezig. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met duurzaamheid en politiek.

Allard Altena (28) Verhalenschrijver

Allard is jurist van huis uit. Financieel toezichthouder op precies te zijn. Hij zal schrijven over thema’s die raken aan zijn werk, maar wil juist ook weleens hele andere onderwerpen aanpakken.

Rob van Hilten (61) Beeldverteller/fotograaf

Rob is al jaren onze huisfotograaf. Hij verzorgde de fotoserie ‘inspirerende vrijwilligers’ die in 2016 de stad rondreisde. Hij is in het dagelijks leven freelance fotograaf en schrijver/journalist van beroep.

Jaap Beetstra (48) Beeldverteller/tekenaar

Jaap is tekenaar. En jurist. Het liefst combineert hij die twee zaken ook nog. Verder is hij vrijwilliger en regelaar bij de schaakclub. Zijn eerste tekening als verhalenmaker ging over 3 oktober.

Judith Zwagerman (55) Verhalenschrijver

Judith studeerde journalistiek, schreef in het verleden artikelen voor een lokale krant en werkt momenteel in een bieb als medewerker info en advies. Ze gaat graag naar het theater en de film.

Ad Boeren (66) Beeldverteller

Ad is gepensioneerd en heeft zin zich af en toe in te zetten als verhalenmaker. In het verleden maakte hij vaak fotoreportages en videodocumentaires op het terrein van human interest.

Neline Kramer (43), verhalenschrijver

Neline is psychotherapeut en studeert aan de kunstacademie. Ze hoopt door verhalen te schrijven de stad nog beter te leren kennen.

Julia Ravve (58) Verhalenschrijver

Julia, van oorsprong Russische, werkt als verzorgende bij Activite. Voor de Stichting Leidse Mantelzorgers schrijft ze al een decennium verhalen over mantelzorgers en ook voor iDOE gaat ze als verhalenmaker aan de slag.

Leone de Voogd (32) Verhalenschrijver

Leone schreef een proefschrift in de psychologie en schrijft graag over de wondere wereld om haar heen en in haar hoofd. Ze is fanatiek hardloopster en start dit jaar een opleiding journalistiek.

Inschrijven nieuwsbrief!