Voor organisaties

Als maatschappelijke organisatie ben je bij iDOE op het juiste adres voor het werven van vrijwilligers via onze vacaturebank of het stellen van een hulpvraag aan het bedrijfsleven via ons platform MBO71. Organisaties kunnen gratis gebruikmaken van onze website: wij bieden een podium om je vrijwilligersvacatures, MBO/MVO-hulpvraag én je organisatie onder de aandacht te brengen. Maak een account aan en je kunt direct aan de slag om: vacatures en hulpvragen te plaatsen, vrijwilligers te zoeken en workshops en bijeenkomsten bij te wonen.

Wij geven advies op maat en organiseren netwerkbijeenkomsten en workshops over o.a. het werven en begeleiden van vrijwilligers, fondsenwerving, promotie en PR.

Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent van ons aanbod. Zo kondigen wij ook onze vrijwilligerswaarderingsactie aan.

Wil je meer informatie over maatschappelijk betrokken ondernemen, promotie- en waarderingsactiviteiten? Of over specifieke doelgroepen, zoals jongeren en vrijwillige inzet of anderstaligen? Kijk op onze website wat we voor je kunnen betekenen.

Inschrijven nieuwsbrief!