Voor organisaties

Als maatschappelijke organisatie ben je bij iDOE op het juiste adres voor het werven van vrijwilligers via onze vacaturebank. 

Wij geven advies op maat en organiseren netwerkbijeenkomsten en workshops over o.a. het werven en begeleiden van vrijwilligers, fondsenwerving, promotie en PR.

Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent van ons aanbod. Zo kondigen wij ook onze vrijwilligers waarderingsactie aan.

Wil je meer informatie over maatschappelijk betrokken ondernemen, promotie- en waarderingsactiviteiten? Of over specifieke doelgroepen, zoals jongeren en vrijwillige inzet of anderstaligen? Kijk op onze website wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder. Het is voor ons erg handig als je van te voren aangeeft wat jouw vraag is en welke acties je zelf al hebt ondernomen om de vraag te beantwoorden. 
Contactgegevens: 071-5162451 / 06-20395366 of Tessa@i-doe.nl

Wat doet iDOE

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/ trainingen / thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten vanuit iDOE en Verder.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels cadeau-acties (link naar waarderingsactiepagina), campagnes, verhalen (link naar verhalen) evenementen (link naar agenda).
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk waardoor we deze doelgroep uit dagen zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen mee doet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!