Voor organisaties

Als maatschappelijke organisatie ben je bij iDOE op het juiste adres voor het werven van vrijwilligers via onze vacaturebank of het stellen van een hulpvraag aan het bedrijfsleven via ons platform MBO71. Organisaties kunnen gratis gebruikmaken van onze website: wij bieden een podium om je vrijwilligersvacatures, MBO/MVO-hulpvraag én je organisatie onder de aandacht te brengen. Maak een account aan en je kunt direct aan de slag om: vacatures en hulpvragen te plaatsen, vrijwilligers te zoeken en workshops en bijeenkomsten bij te wonen.

Wij geven advies op maat en organiseren netwerkbijeenkomsten en workshops over o.a. het werven en begeleiden van vrijwilligers, fondsenwerving, promotie en PR.

Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent van ons aanbod. Zo kondigen wij ook onze vrijwilligerswaarderingsactie aan.

Wil je meer informatie over maatschappelijk betrokken ondernemen, promotie- en waarderingsactiviteiten? Of over specifieke doelgroepen, zoals jongeren en vrijwillige inzet of anderstaligen? Kijk op onze website wat we voor je kunnen betekenen.

Wat doet iDOE?

  • Matchen: we matchen (potentiële) vrijwilligers en organisaties met het doel alle vrijwilligersvacatures te vervullen en de mensen op de best passende plek te plaatsen.
  • Workshops/trainingen/thema en netwerkbijeenkomsten: we organiseren en verzorgen trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers, beroepskrachten, door vrijwilligers en beroepskrachten.
  • Informatie & advies: we ondersteunen organisaties en vrijwilligers bij allerlei vraagstukken rondom het werken met vrijwilligers of het doen van vrijwilligerswerk.
  • Promotie: we promoten en waarderen vrijwillige inzet middels campagnes, verhalen en evenementen.
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen: we koppelen maatschappelijke organisaties en bedrijven aan elkaar om maatschappelijk betrokken samen te werken en inspireren hen met voorbeelden uit de stad. Daarnaast proeven medewerkers van bedrijven zo aan vrijwilligerswerk hen dagen we hen uit zich vaker vrijwillig in te zetten.
  • Iedereen doet mee (sociale activering): we willen dat iedereen meedoet in de samenleving en dat kan met vrijwilligerswerk. We bieden trajecten aan om je te begeleiden naar vrijwilligerswerk. Hierdoor bouw je een ritme op, ontdek je waar je goed in bent en wat je leuk vindt, doe je werkervaring op en/of leer je nieuwe mensen kennen. We ondersteunen organisaties in de begeleiding.
Inschrijven nieuwsbrief!