Voor vrijwilligers

Wat wil jij doen?

i-doe vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich inzetten op een manier die het best bij hen past. Daarom kun je een profiel aanmaken, passende vacatures ontvangen en zelfs door organisaties benaderd worden, als je dat wilt.

Hoe werkt het?

 1. Maak een gratis vrijwilligersprofiel aan of login.
 2. Zoek in de vacaturebank naar leuke, inspirerende, passende vacatures waar jij je energie in kwijt kunt. Specificeer je interesses door de filters aan de linkerkant te gebruiken.
 3. Reageer met Ć©Ć©n klik op de knop als je een leuke vacature hebt gevonden.
 4. Nadat jij je reactie/interesse hebt verstuurd, neemt de contactpersoon van de organisatie waar je hebt gesolliciteerd, contact met je op.
 5. Het resultaat:
  • Is er een match? Super, veel plezier met jouw vrijwilligerswerk!
  • Geen Match? Was een kennismakingsgesprek of de vrijwilligersjob toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, zoek rustig verder op de vacaturebank en vind iets anders.
  • Geen reactie van de organisatie ontvangen? Laat het ons weten en we nemen contact op met de organisatie om na te vragen waarom er niet gereageerd is.

Kom je er niet helemaal uit?

Kom langs op het Open Contactpunt (zie contactgegevens voor de details) of meld je aan voor een oriƫntatieworkshop. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende datum.

Doe de vrijwilligerstest

Weet je wel dat je je wilt inzetten, maar nog niet hoe? Doe dan de vrijwilligerstest van i-doe. Als je de test hebt afgerond, worden alle vacatures passend bij jouw passie, wensen en voorkeuren getoond. Veel plezier!

Inschrijven nieuwsbrief!