Jongereninzet / Jong i-doe

Welke skills wil jij inzetten om Leiden nog leuker te maken?

Als je je vrijwillig inzet bij een van de honderden initiatieven en organisaties, dan doe je aan cv-building, doe je ervaring op in je studierichting of werk en vergroot je je netwerk. Daarnaast geeft het je een goed gevoel om iets voor een ander te betekenen of impact te maken op de samenleving. Bovendien blijkt uit onderzoek dat je van vrijwillige inzet relaxter, vrolijker en gezonder wordt.

Met Jong i-doe maken we met en door jongeren andere jongeren enthousiast om vrijwilligerswerk te doen.

We hebben stageplekken en vrijwilligersplekken binnen Jong i-doe waar je werkervaring op kan doen en diverse competenties en vaardigheden kan leren. Interesse? Neem contact op met Kirsten via kirsten@i-doe.nl, we maken graag kennis met je!

Bezoek onze vacaturebank

Ga direct naar de vacatures en doe inspiratie op. Je kunt zelf filteren op type activiteit, doelgroep, stadsdeel, et cetera. Schrijf je vrijblijvend in als vrijwilliger en als je iets ziet wat je aanspreekt, kun je eenvoudig online reageren en zo kom je rechtstreeks met de organisatie zelf in contact.
Voor meer informatie over vrijwillige inzet kun je ook naar onze pop-up komen van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur, op de Nieuwstraat 7 te Leiden of stuur een mail naar contact@i-doe.nl of bel 071 5160477.

Studeer je in Leiden? Zet je talenten in voor een ander!

Niet alleen betaald werk voegt iets toe aan jouw skills-set maar ook vrijwilligerswerk draagt bij aan jou als Young Professional. i-doe werkt nauw samen met de Universiteit Leiden en hun platform Community Engagement Service (CES), waarbij vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en studenten op elkaar afgestemd worden. CES maakt gebruik van de i-doe vacaturebank. Klik hier voor meer informatie over CES

Welke vorm van vrijwillige inzet past bij jou?

Doe de vrijwilligerstest en na afloop zie je direct vacatures die passen bij jouw talenten en interesses.

Onze blogs

Jong i-doe schrijft regelmatig blogs. Interesse in wat zij te vertellen hebben? Lees het hier!

Is i-doe jongerenproof? Ontdek het in dit filmpje. Wil je meer filmpjes zien van ‘STAD’ en jongeren die zich vrijwillig inzetten in Leiden? Check het hier.

Inschrijven nieuwsbrief!