Let op de vacaturebank van iDOE is niet meer actief.
Op de homepage van IDOE staat waar je nu terecht kan. Hou je profiel nog wel actief voor Beursplein, deze gaat binnenkort over naar SPARK!
sparkleiden.nl

Jongeren en vrijwillige inzet

Update Jong iDOE: vrijwilligersondersteuning voor jongeren naar Incluzio Leiden

Wij stoppen per april 2021 met Jong iDOE. Dit omdat wij samen met onze partners, SOL, BuZz en Incluzio, vinden dat de vrijwilligersondersteuning in Leiden aansluit bij het werk van Incluzio. We leggen de vrijwilligersondersteuning van jongeren dan ook met groot vertrouwen in handen van Incluzio Leiden. Met veel plezier kondigen wij hierbij aan dat onze projectcoördinator Lotte Burgmeijer bij Incluzio Leiden gaat werken. Vanaf mei 2021 is zij actief als vrijwilligerscoach, met een focus op jongeren. Met de komst van Lotte bij Incluzio is zij voor jullie, naast de andere vrijwilligerscoaches van Incluzio Leiden, een aanspreekpunt voor vragen rondom vrijwilligerswerk in Leiden.

Via leidenvrijwilligerswerk@incluzio.nl kan je contact zoeken, ook nu al! Zo blijft er een plek waar jij terecht kan. Kijk ook op www.leidenvrijwilligerswerk.nl voor meer informatie.

De Jong iDOE instagram pagina wordt binnenkort omgezet naar een vrijwilligers account van Incluzio Leiden, dus blijf ons volgen!

Als Jong iDOE team willen we iedereen bedanken voor het contact en de sprankelende samenwerkingen met organisaties, verenigingen en scholen. Dank aan SOL Leiden, BuZz Leiden en Fonds 1818 voor het mede mogelijk maken van dit initiatief. En natuurlijk bedankt aan alle jonge mensen, voor jullie inzet, vragen en interesse! We hebben zo‚Äôn 80 mooie matches gemaakt tussen jongeren en organisaties. Bovendien hebben we nog veel meer jongeren kennis laten maken met vrijwilligerswerk. Hopelijk hebben we jullie ge√Įnspireerd en een nieuw perspectief laten zien! Want vrijwilligerswerk maakt gelukkiger. Het is bewezen. En dat is waar wij in geloven en dat blijven we doen. Gun jezelf dat geluk!

Dankjewel! Groetjes,

Team Jong iDOE

 

Vragen? Neem dan contact op met Lotte Burgmeijer via 06-82252963 of contact@i-doe.nl.

Jong iDOE was een project van iDOE en BuZz in samenwerking met Fonds 1818 en SOL. Omdat SOL, Incluzio en BuZz samenwerken in Leiden komen eventuele vragen rondom vrijwilligerswerk altijd goed terecht. Bij SOL kan je uiteraard nog steeds terecht voor diverse vragen voor jongeren. Neem hiervoor contact op met Amy Snijders 06-14868243 of amysnijders@solnetwerk.nl.

 


Ben jij een jongerenorganisatie of vereniging en heb je behoefte aan bepaalde producten, diensten of kennis? Laat je helpen door maatschappelijk betrokken ondernemers en plaats je oproep op het digitale Beursplein van MBO71.Jong iDOE en SOL zijn partners in Leiden. SOL verzorgt het jeugd- en jongerenwerk in Leiden. Zij bieden activiteiten aan voor de leeftijd 0 – 24 jaar en hun opvoeders. Je kan hen ook vinden op de Leidse straat in gifgroene kleding! SOL heeft een groot netwerk van jongeren en wij als Jong iDOE hebben het netwerk van organisaties die jongeren zoeken. Samen verbinden wij jongeren en organisaties in Leiden!
SOL is onder andere te vinden in hun locatie aan de Nieuwstraat 7 in Leiden. Voel je welkom om langs te komen voor een praatje! Check hier hun website.


Inschrijven nieuwsbrief!