Trainingsaanbod voor vrijwilligers

Omdat wij jouw vrijwillige inzet heel belangrijk vinden, zorgen wij dat je deel kan nemen aan diverse bijeenkomsten, workshops of trainingen. Dit doen wij omdat wij je vrijwilligerswerk waarderen, we je de gelegenheid willen geven om jezelf verder te ontwikkelen, anderen te ontmoeten en van elkaar te leren!

Vanuit Verder, een netwerk van vrijwilligers en organisaties, en i-doe, wordt er een divers aanbod op onze agenda aangeboden. Neem snel een kijkje of er iets voor je bij zit!

Individuele coaching

Vrijwilligers kunnen gebruik maken van kortdurende individuele coaching, aangeboden door coaches die verbonden zijn aan Verder. Deze coaching draait om vragen, problemen, thema’s en situaties die spelen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk en die je met behulp van een coach kunt verbeteren. Klik hier voor de voorwaarden. 

Gratis E-Learnings van collega-instellingen

Ook Fonds 1818 en Movisie bieden trainingen en cursussen aan. Bekijk op Jekuntmeer vraag en aanbod in passend (vrijwilligers)werk, opleiding en activiteiten op het gebied van Zorg en Welzijn. 

Inschrijven nieuwsbrief!