Waarderingsactie vrijwilligers 2019

Woon je in Leiden en ben je vrijwilliger? Of woon je buiten Leiden, maar zet je je wel in Leiden vrijwillig in? Dan heb je geluk: je kunt een cadeautje aanvragen!

Als dank voor je inzet!
Jaarlijks zijn 40.000 vrijwilligers in de weer in en om Leiden. En daar zijn de gemeente Leiden en i-doe heel blij mee. Dankzij deze inzet genieten we van vele culturele en sportieve evenementen, wandelen we door een steeds groener wordende stad, kunnen kinderen in speeltuinen spelen en worden buurten leuker. Maar ook worden nieuwkomers en zelfs toeristen in de stad wegwijs gemaakt. Als dank voor alle inzet vindt ook dit jaar weer een vrijwilligerswaarderingsactie plaats.

Voor wie?
We kunnen dit jaar 1000 mensen blij maken. Wie komen in aanmerking?

  • Vrijwilligers die in Leiden wonen en zich in of buiten de stad vrijwillig inzetten;
  • Vrijwilligers die buiten Leiden wonen, maar zich wel vrijwillig in de stad Leiden inzetten.

Wat?
Vrijwilligers kunnen dit jaar kiezen uit drie cadeautjes en we hebben ook nog een extra actie! Na 1000 aanmeldingen sluit de mogelijkheid tot inschrijven, want op = op. We verwachten dat je voordat je de bon aanvraagt de voorwaarden hebt gelezen.

DE ACTIE IS GESLOTEN

Met de LeidsePas krijg je korting bij zo’n 150 aangesloten bedrijven en winkels in Leiden en omgeving. Van een kop koffie tot een museum, van brilmonturen tot bloemen en van de escaperoom tot fitness. Verder krijg je een kortingbon van € 10 van Dominos en een bon voor een gratis drankje (bier, wijn en fris) bij café de Uyl. De LeidsePas is geldig tot juni 2020.

In de Leidse binnenstad is tijdens de Winter Wonder Weken weer de bekende drijvende ijsbaan te vinden. Gezellig glijden op het ijs omgeven door honderden lichtjes. De ijsbaan wordt gerund door vrijwilligers! Je krijgt van ons een toegangskaart en de huur van de schaatsen cadeau. Vergeet niet zelf handschoenen mee te nemen, die zijn verplicht op de ijsbaan. De ijsbaan is open van 7 december t/m 5 januari.

Ahh, fijn, het wordt weer donker, tijd om samen spelletjes te spellen. Met een cadeaubon voor De Vliegershop ter waarde van €7,50 kun je zelf kiezen wat je gaat spelen. Een leuk kinderspel of hersenkrakers voor gevorderden? Geen probleem, het assortiment is groot. Je kunt er ook terecht voor vliegers en jongleerattributen. De winkel is te vinden in de Haarlemmerstraat.

Inschrijven nieuwsbrief!